Legyen a kertben töltött idő valódi élmény!

http://www.rattanexclusive.hu/

 

Sokan szeretjük szabadidőnket a friss levegőn tölteni. Ha rendelkezünk kerttel, akkor vétek is lenne nem kihasználniuk a rendelkezésünkre álló kisebb vagy nagyobb zöldfelületet a pihenésre. A minőségi Polyrattan kerti bútorok nagymértékben hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az töltött percek-órák valóban a pihenésünket, illetve feltöltődésünket szolgálják.

Tartsanak velünk, hogy felfedezzük az egyedülálló Polyrattan bútorok nyújtotta előnyöket!

Polyrattan kerti garnitúrák – Közvetlenül a gyártótól!

 

Bizony, sokszor előfordul, hogy arról az igényességről, amelyet az otthonunk berendezése során megvalósítunk, a kerti bútoroknál valahogyan „megfeledkezünk”, Megelégszünk egy-két kiszuperált garnitúrával, illetve olyan darabokkal, amelyek sem esztétikai sem pedig kényelem szempontjából nem tudják megfelelően betölteni funkciójukat. Nem is beszélve arról, hogy ezek a bútorok rendszerint gyenge minőségű alapanyagokból készülnek. Alig pár éven belül tehát biztos, hogy új székeket és asztalokat kell vásárolnunk.

exclusivexxl1.jpgA Rattan Exclusive által forgalmazott Polyrattan bútorok sokkal jobb és tartósabb megoldást nyújtanak. Cégünk olyan bútorokat kínál, amelyek eleget tudnak tenni a kerti bútorokkal szemben támasztott változatos igényeknek. A hagyományos kereskedelmi forgalomban nem kapható garnitúrák az egyedülálló polyrattan anyagokból készülnek, amelyek minden időjárási körülmény között megállják a helyüket. Ajánlataink között több abszolút vezető kerti bútor család is megtalálható. Bútoraink kiemelt komfortot nyújtanak, dekoratívak, valamint egyszerűen megvalósítható a tisztításuk és a karbantartásuk is.

 

Minőségi idő- és időjárásálló bútorokat kínálunk!

 

Kétségtelen, hogy a kerti bútor esetében elsődleges szempont, hogy jól tűrje az időjárás viszontagságait. Különösen manapság, amikor szinte átmenet nélkül követik egymást az évszakok, szükséges, hogy a hirtelen változó időjárást is jól viselje a garnitúra.

polyrattan_fekete.jpgA rozsdamentes alumínium kerettel készülő Polyrattan bútorok rendkívüli ellenálló képességgel rendelkeznek. Mivel minőségi anyaguk korrózióállóvá teszi őket, így alkalmasak arra, hogy folyamatosan a szabadtérben használjuk őket.

Bútoraink valódi titka azonban a Polyrattan szál, amely valamennyi időjárási helyzetben kitűnően vizsgázik. Legyen eső, fagy vagy akár hó, a Polyrattan szálból készült bútorok minden körülmények között minket szolgálnak.

barnarattan.jpgEzek a kézzel szőtt szálak 100 százalékig UV-állóak, vagyis tűző nap esetében sem fognak minket cserbenhagyni. A rendkívül strapabíró Polyrattan fonat nyújtotta védelmet tovább fokozhatjuk, amennyiben megfelelő méretű, vízálló védőhuzatot is választunk garnitúránk részére.

 

 

Dekoratív modellek az Ön kertjében is!

 

Legtöbb esetben a kerti bútorokat nem csak saját használatra veszünk, hanem szeretnénk, ha a hozzánk látogatók is örömüket, kényelmüket lelnék benne. Ebben az esetben azonban még fontosabb, hogy a kerti garnitúrák kinézete többet nyújtson pusztán a funkcionálisnál, vagyis megjelenésük dekoratív legyen.

lux_kertibutor.jpgA mi bútorainknál az esztétikum azt jelenti, hogy minőségi alapanyagokból és kiemelt gondossággal készítik őket. A Polyrattan garnitúrák gyártói így a bútor vázától a párnákig minden részletre odafigyeltek, hogy azok kellemes és hangulatos megjelenést nyújtsanak. Még az apró dolgokat sem tévesztették szem elől, hogy a bútorok párnái rejtett varrással illetve cipzárral rendelkezzenek. A hibátlan kivitelezés köszönhetően így ezek a bútorok nem csak tartósak és ellenállóak lesznek, hanem a környezetükbe is megfelelően fognak illeszkedni.

Ne feledkezzünk meg a bútorok „lelkének” tekinthető Polyrattan fonatról sem, amely gyönyörű, elegáns megjelenést kölcsönöz a garnitúrák részére. Igaz, a mesterien összefont Polyrattan szálak mindössze két színben – barnában és feketében – kaphatók. Megfelelő színű védőhuzattal azonban könnyedén változatosabbá, kertünk hangulatához illeszkedővé tehetjük őket. Termékeink alapesetben bézs színű huzattal érkeznek, de bármelyik típushoz változatos színű védőhuzatokat (pl. kék, zöld, piros, mogyoró, barna, narancs stb.) kínálunk.

 

Döntsön az egyszerűen tisztítható garnitúrák mellett!

 

huzatok.jpgSajnos, gyakran előfordul, hogy az értékes és szép garnitúra már az első hetekben összepiszkolódik. Különösen a szabad ég alatt levő bútorok vannak veszélyben, amelyekkel a tapasztalatok szerint még gyakrabban történhetnek ilyen jellegű „baleseteknek”.

fekete_huzat.jpgA forradalmian újszerű rattan anyagok azonban erre is megoldást kínálnak. Mivel műanyagból készülnek, ezért egyszerűen moshatók és tisztíthatók. Amíg a bútort elegendő nedves szivaccsal letörölni, addig levehető huzatot könnyűszerrel tisztíthatjuk a mosógépben. Mivel a rattan anyag rendkívül jól tűri a foltokat, ezért akkor sincsen gond, hogy a bor vagy kávé ömlik a garnitúrára. Amíg a Polyrattan fonatról egyetlen mozdulattal el tudjuk tüntetni a foltot, addig a folyadék-víztaszító bevonattal ellátott párnák miatt nem kell félnünk attól sem, hogy helyrehozhatatlanul összekoszolódik a bútor. Megfelelő karbantartás mellett így sokáig eredeti állapotban őrizhetjük meg minőségi Polyrattan garnitúránkat.

 

Fedezze fel a kerti kényelemet!

 

xxl_barna.jpgTermészetes, hogy egy kültéri garnitúra az elegancia mellett nem nélkülözheti a komfortot sem. Ha ugyanis eljön a szép idő, akkor akár az egész napot is a kertben tölthetjük. Mivel a bútorok tervezése során minden részletre ügyeltek, így a nálunk kapható garnitúrák hosszú időn át is kényelmesek lesznek. Amíg a nagyobb méretű (pl. Exclusive XXL) modellek extra nagy ülőfelülettel kínálnak fejedelmi kényelmet, addig a kisebb teraszokon is elférő daraboknál (pl. Exclusive Molo) a hozzá vásárolható lábtartóval teremthetjük meg a Polyrattan bútorokra jellemző kiemelt komfortot. A vízhatlan és kellemes tapintású poliészter huzat pedig minden időjárási körülmény között jóleső ülést, vagy akár fekvést kínál ezeken a modelleken.

 

Velünk valódi pihenés lesz a szabadidő!

 

Ahogyan a mondás is tartja: ahány ház, annyi szokás. Pontosabban ahány ház, annyi féle stílusban berendezett lakással, illetve kerttel találkozhatunk.  A Polyrattan bútoroknál többféle kivitelezésből választhatunk, hogy az otthonunk stílusához leginkább illeszkedő garnitúrát tudjuk megvásárolni. Legyen, szó minimál vagy modern stílusról, kisebb vagy nagyobb teraszról, modelljeink között mindenki rálelhet a számára megfelelő bútorra.

molo_kertibutor.jpgMindegy, hogy grillpartit tervezünk, vagy csak pihenni szeretnénk egyet a kertben. Termékeink bármilyen szabadidős tevékenységet kellemesebbé tesznek. Biztosak vagyunk benne, hogyha Polyrattan bútorokat vásárol, akkor mások is sokkal szívesebben fognak a kertbe látogatni. Tapasztalni fogjuk, hogy vendégeink is alig fogják várni, hogy ejtőzhessenek egyet ezekben a kényelmes bútorokban. Nem csoda, ha ezek után máskor is örömmel fognak eleget tenni meghívásának.

A Polyrattan garnitúrákkal olyan elegáns környezetet termethetünk, amelyet a divatos életmóddal kombinálva végre felhőtlenül élvezhetjük a kellemes szabadidőt.

 

Rendeljen még ma minőségi kerti bútort!

 

Ha minőségi kerti bútort keresünk, akkor a Rattan Exclusive garnitúrái tökéletes választásnak bizonyulhatnak. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a kerti bútorok értékesítése, valamint forgalmazása terén. Mivel közvetlenül importból szerezzük be termékeinket, ezért kedvező áron, kiváló minőségben és a lehető leggyorsabban tudjuk azokat a Kedves Ügyfeleink rendelkezésére bocsátani. Cégünk rendkívül széles választékot kínál kerti bútorokból, valamint a hozzá tartozó kiegészítőkből. Termékeink között egyaránt megvásárolhatók sarok ülőgarnitúrák, étkező garnitúrák, napágyak, vázák, illetve kültéri párnák, és huzatok is. Valamennyi kerti bútorunkra 2 év garanciát vállalunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, úgy a „Kapcsolat” menüpont alatt található űrlap kitöltésével tudja megrendelni a minőségi Polyrattan garnitúrákat!

http://www.rattanexclusive.hu/

Szerző: rattanexclusive  2014.02.18. 14:11

Címkék: kerti bútor rattan kerti bútor polyrattan kerti bútor polyrattan kerti garnitúra rattan kerti garnitúra